• Kedves Látogató!

  Tisztelettel köszöntöm vállalkozásunk honlapján. Örömmel tölt el, hogy felkeltette érdeklődését Baja városa és a Baja Marketing Kft. tevékenysége. A Baja Marketing Kft. több mint négyéves fennállása sikertörténet. Szinte a semmiből építkeztünk. Újra kellett teremteni Baja arculatát: felfrissítettük a régi, hagyományos programokat, valamint számos új, vonzó eseménnyel bővítettük ki a rendezvénynaptárt. Ma már nincs „üresjárat” a városban, folyamatosak a különféle kulturális rendezvények. Munkánknak köszönhetően Baja igazi fesztiválvárossá vált, a programok népszerűsége, elismertsége töretlenül fejlődik, bizonyíték erre, hogy a Bajai Halfőző Fesztivál elnyerte a „Kiváló Gasztronómiai Fesztivál”-díjat 2010-ben.
  A minőségi kultúra közvetítésében komoly fejlődést jelent a Bácskai Kultúrpalota átadása. Jelentősen sikerült előrelépni a turisztika területén, újra van kemping a városban, célzott marketingakcióinknak köszönhetően egyre több hazai és külföldi vendég érkezik Bajára.
  Korunkban a boldogulás kulcsa a gördülékeny kommunikáció. Ezt valljuk, ezt képviseljük mind a turisztikai terület népszerűsítése, mind a város három meghatározó médiumának, a Bajai Televízió, baja.hu és a Bácskai Napló működtetetése során. Örülök annak, hogy ezeken a csatornákon keresztül friss hírekkel, változatos műsorkínálattal tudjuk a bajaiakat szolgálni. A város érdekében kifejtett tevékenységünket folytatjuk a jövőben is, új, még vonzóbb programokkal, a meglévő értékeink, hagyományaink megőrzése mellett.

  Üdvözlettel:
  Bócsa Barnabás
  ügyvezető igazgató, Baja Marketing Kft.


       Legfrissebb híreink:

Baja, a fesztiválváros Baja, a fesztiválváros Baján egyre inkább sűrűsödnek a nagy érdeklődésre számot tartó rendezvények, a júliusi halfőző fesztivál után augusztusban a kiemelt au...