• Ifjúsági Szálló és Kemping


  A Baja Marketing Kft. üzemeltetésében lévő Petőfi-szigeti Ifjúsági Szálló és Kemping kedvező árú szálláslehetőséggel várja a Bajára érkezőket.

  Panzió szobák:
  A Bajai Ifjúsági Szálló Panziójában összesen 17 vendég kényelmes elhelyezésére van lehetőség a felújított 2-3 ágyas, fürdőszobás és tusolós szobákban.


 • Turistaszálló szobák:

  Turistaszállónkban 147 fő részére tudunk komfortos szállást biztosítani. Ízlésesen kialakított szobáink ideálisak osztálykirándulások, egyéni utazók, turisták, sportolók, táborozók és családok számára. Teljesen felújított közös tusolók állnak vendégeink rendelkezésére.


 • Étkezés:

  Az Ifjúsági Szállló Étteremben előzetes egyeztetés alapján menü rendelhető. Csoportok számára reggeli is igényelhető.

   


 • Előadótermek:
  2 db. 50 fős és 1 db. 25 fős előadóteremmel rendelkezünk, amelyek alkalmasak céges rendezvények, baráti összejövetelek, meetingek, tréningek és továbbképzések szervezésére.

  Pavilonok:
  A Bajai Ifjúsági Szálló és Kemping 8 db 2 szobás, egyenként 10 fős pavilonnal rendelkezik, amelyek évek óta osztálykirándulások, táborozások, vízitúrázók, kerékpárosok kedvelt szálláshelyéül szolgálnak.


 • Sátor és lakókocsi:
  Belföldi és külföldi vendégeink körében egyaránt népszerű zárt, parkosított kempingünkben hangulatos vízparti sétány, saját strand, terasz székekkel és asztalokkal, étterem és büfé várja a sátorral és lakókocsival érkező vendégeket. Háziállat hozható.

 • A vízi sportok szerelmesei a recepción új túrakenukat és kajakokat, vízi bicikliket, és csónakokat bérelhetnek, amelyek segítségével könnyen felfedezhetők a Duna, a Sugovica szépségei, az érintetlen ártéri táj. Új szolgáltatásunk keretében, egy rövid kirándulás során, vízitaxival is felfedezhetik a környék látnivalóit. A Bajai Tourinform Irodában lehetőség van idegenvezető kalauzolásával felfedezni Baja város nevezetességeit.
 •  

   


  BAJAI IFJÚSÁGI SZÁLLÓ ÉS KEMPING


  H-6500 Baja, Petőfi sziget 5.

  Tel.: +36 79/522-230
  Fax: +36 79/324-022
  E-mail: szallas@bajaiturizmus.hu


       Legfrissebb híreink:

Baja, a fesztiválváros Baja, a fesztiválváros Baján egyre inkább sűrűsödnek a nagy érdeklődésre számot tartó rendezvények, a júliusi halfőző fesztivál után augusztusban a kiemelt au...