• Ifjúsági Szálló és Kemping Étterem
    A Baja Marketing Kft. és a Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola összefogásának eredményeként éttermünk teljes felújításon és arculatváltáson esett át. A Bányai Júlia szakközépiskola vendéglátó ipari tanulói és az étteremben dolgozó sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek egy fiatalos, dinamikusan fejlődő csapatot alkotnak.
    Az Ifjúsági Szálló és Étterem házias ízekkel, bőséges adagokkal, gazdag étel- és ital választékkal, udvarias kiszolgálással, mérsékelt árakkal várja vendégeit.
    Az étterem kiválóan alkalmas nagyobb csoportok, osztálykirándulók, táborozók, kempingezők és egyéni vendégek étkeztetésére.
  • Esküvők, osztálytalálkozók, ballagások, céges és vállalati rendezvények, baráti összejövetelek kedvelt helyszínéül szolgál. Vendégeink hétköznap a “Normál” menü keretében leves és kétféle főétel közül választhatnak. A “Prémium” menü levest, főételt és cukrászaink által elkészített desszert különlegességet tartalmaz. Menü kiszállítást Bajára és vidékre egyaránt térítésmentesen vállalunk. Szállóvendégek és csoportok (10 főtől) részére mindennap reggelit, fél- és teljes panziós ellátást kínálunk előzetes egyeztetés alapján. A vízpartra néző büfé a nyári napokon tágas teraszával kellemes felüdülést kínál a látogatók számára.


       Legfrissebb híreink:

Baja, a fesztiválváros Baja, a fesztiválváros Baján egyre inkább sűrűsödnek a nagy érdeklődésre számot tartó rendezvények, a júliusi halfőző fesztivál után augusztusban a kiemelt au...