• Bácskai Napló

  A Bácskai Napló Baja városának meghatározó sajtóterméke, a piacon fellelhető egyetlen olyan közéleti hírmagazin, amelyik a 16 500 bajai háztartás mindegyikébe eljut ingyenesen. Példányszáma 18 000, ami azt jelenti, hogy a városon kívül Bátmonostoron, Érsekcsanádon, Nagybaracskán, Sükösdön, Szeremlén és Vaskúton is terjesztik. A Bácskai Napló a bajai önkormányzat hivatalos újságja, melyet a 100 százalékban önkormányzati tulajdonú Baja Marketing Kft. ad ki. Az A/4-es formátumban, kéthetente csütörtökön 16 színes oldalon megjelenő újság a város legfontosabb eseményeiről ad tájékoztatást. Rovatai között megtalálható a 14 nap, a Baja és környéke, az Egyházi élet, a Sport, a Kultúra, az Információk stb.

 • A Bácskai Napló 2007 májusa óta jelenik meg. A Bácskai Napló jogelődje, az Önkormányzati Tájékoztató – Baja 1996 óta működött a polgármesteri hivatal gondozásában.
  Az újság lapszerkesztője Banga Szabolcs, aki a kezdetektől, 2007-től szerkeszti az újságot, és előtte a polgármesteri hivatal gondozásában megjelent Önkormányzati Tájékoztatót is készítette 2005 januárja óta. A Bácskai Napló tördelését, kiadványszerkesztői munkáját házon belül oldjuk meg, ezt a feladatot Kelemen Áron végzi 2011 márciusa óta. A lap főmunkatársa: Géczy Zsolt újságíró. A lap több külsős munkatárssal dolgozik, az ő írásaik is színesítik a lapot, leggyakrabban Zalavári László, Rab Rita és Fiedler Antal segíti a munkát.

 • A Bácskai Napló stábja végzi továbbá a Baja Marketing Kft. print kiadványainak (szórólapok, prospektusok, plakátok stb.) grafikai kivitelezését. Az újság irodája a Baja Marketing Kft. által bérelt volt helyőrségi klubban, jelenlegi nevén Belvárosi Közösségi Házban található a Baja, Széchenyi utca 4-6. szám alatt.

  BÁCSKAI NAPLÓ
  BAJA ÉS KÖRNYÉKE KÖZÉLETI MAGAZINJA
  Lapszerkesztő: Banga Szabolcs
  Megjelenik kéthetente csütörtökön
  Szerkesztőség postacíme: 6500 Baja, Szentháromság tér 11.
  Szerkesztőségi telefon: 20/369-1410
  Hirdetésfelvétel: 20/451-05-57
  E-mail: bacskainaplo@bajamarketingkft.hu


       Legfrissebb híreink:

Baja, a fesztiválváros Baja, a fesztiválváros Baján egyre inkább sűrűsödnek a nagy érdeklődésre számot tartó rendezvények, a júliusi halfőző fesztivál után augusztusban a kiemelt au...